Professioneel Vloeren reinigen?

Vloeren reinigen of schoonmaken, het klinkt makkelijk maar er zit veel verschil in onderhoud. Verschillende vloeren hebben allemaal hun eigen specifieke onderhoud nodig en vereisen een andere aanpak. Gaat u de vloer reinigen met een dweilmachine of gewoon dweilen? Hoe intensief een vloer gebruikt wordt speelt daarbij een rol. Is het een entree van een hotel of is het een garagevloer? Maar ook het type vloer; is het een vloer van marmer, graniet, keramische tegels of een houten of pvc vloer? Wij hebben de kennis en ervaring om u het juiste advies te geven.

Cleeny vloerreiniger laat geen zeep residu achter, dat is een groot voordeel bij het schoonmaken van vloeren. U maakt vloeren hierdoor makkelijk en snel streeploos schoon, daarnaast zijn Cleeny professionele schoonmaakmiddelen veilig in gebruik en milieuvriendelijk.

Bij het schoonmaken van vloeren is er wel een standaard hoofdregel: “Wat droog kan, altijd droog doen.” Vaak dweilen we een vloer te vaak. Maak daarnaast geen gebruik van een schoonmaakmiddel dat een zeepfilm achterlaat. Gebruik op kalkhoudende vloeren zoals marmer, travertin en hardsteen geen zuren, deze kunnen de vloer aantasten. Om een vloer beter schoon te houden raden wij ook aan om een goeie droogloop mat te gebruiken en buiten bijvoorbeeld een borstel mat. Wel moeten ook deze regelmatig schoon gemaakt worden. Gaat u een vloer dweilen? Werk altijd van schoon naar vies en gebruik bij voorkeur veel schone microvezel vlakmoppen.

 • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel.
 • Krachtig tegen vuil
 • Maakt streeploos schoon
 • Maakt moeiteloos uw vloer schoon
 • Veilig voor elk oppervlak; hout, pvc, keramiek of marmer.
 • Heeft een aangenaam frisse appel geur
 • Kan in schrob en dweilmachines

Kunt u een vloer niet reinigen?

Wij zijn altijd bereikbaar om een goed advies te kunnen geven, hoe u vloeren reinigen kuntn.

Daarvoor stellen we een aantal vragen:

 • Wat voor soort vloer wilt u schoonmaken?
 • Wat is de soort vervuiling?
 • Hoe intensief wordt de vloer gebruikt?
 • Welke eisen stelt u aan de vloer; moet de vloer altijd schoon zijn of is 1 keer per week dweilen voldoende?
 • Hoe groot is de ruimte?
 • Zit er een trap of lift in de ruimte of het gebouw?
 • Wordt de vloer schoongemaakt met een dweilsysteem of met een schrob dweilmachine?
 • Kunt u het zelf schoonmaken of heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf nodig om bijvoorbeeld het marmer te polijsten of tapijt te reinigen?
 • Wilt u de vloer zelf schoonmaken of een professioneel schoonmaakbedrijf? Met de juiste instructie en huur van een vloerschrobmachine kunt u zelf een eind komen.

Vooral tegelvloeren, laminaat, pvc, graniet, linoleum, keramische tegels en vinyl vloeren kunt u het beste stofzuigen. Mocht er erge vervuiling zijn dan plaatselijk de vlek verwijderen en afhankelijk van het gebruik de vloer dweilen of met een schrobmachine reinigen. Als u een vloer regelmatig dweilt dan raden wij Cleeny d2 neutrale vloerreiniger aan en daarnaast periodiek, 1 of 2 keer per jaar, de vloer met Cleeny p1 multi ontvetter en vloerreiniger schoon te maken. Beide schoonmaakmiddelen zijn ook goed met een schrob en dweilmachine te gebruiken. Een antischuim middel is dan wel nodig.

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe lang een vloer schoon blijft? Als de deur van een ruimte op slot gaat en u komt er over een jaar weer, dan ziet de vloer er nog net zo mooi uit als toen u de deur op slot draaide. Maar zodra een vloer gebruikt wordt doordat er bijvoorbeeld een paar kinderen op spelen of een huisdier, dan wordt de vloer snel weer vies. Kortom hoe een vloer gebruikt wordt bepaalt het onderhoud.

Of u een houten of parket vloer, pvc vloer, tegels of marmeren vloeren reinigen wilt, onze neutrale vloerreiniger is uitermate geschikt. De vloerreiniger is krachtig tegen vuil, maar zacht voor elke vloer.

Probeer het zelf en vraag een proefpakket aan!

U hoeft ons niet te geloven, probeer het daarom zelf. Wij hebben al het vertrouwen in ons product. Daarom willen wij u tegen zeer gereduceerd tarief kennis laten maken met onze producten.

Naast dat u heel goedkoop het proefpakket kunt bestellen, steunt u met uw aankoop ook Kika. Want 15% van de aankoop prijs gaat naar Kika.

Wij willen schoonmaken weer leuk maken!

Vloeren schoonmaken?

vloeren schoonmaken

Bespaar tijd met Cleeny schoonmaakmiddelen! 

vloeren schoonmaken