Wil jij je keuken schoonmaken?
Doe het veilig en snel met Cleeny

  • Maakt moeiteloos keukens schoon van zowel vet als olie vlekken.
  • Veilig voor het keukenblad.
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel en heeft een lage inwerktijd.
  • Krachtig tegen moeilijk vuil, dus perfect om een vette roosters van de afzuigkap, bakplaten of oven schoon te maken

Oven schoonmaken lastig?

Pak een aangekoekt bakblik, ovendeur of plakkerig ovenrooster gemakkelijk aan met Cleeny!

oven schoonmaken

Oven Voor

oven schoonmaken

Oven Na

Probeer het product zelf of vraag een proefpakket aan!

Cleeny ontvetter sprayflacon

De keuken veilig, makkelijk en snel schoonmaken.

Cleeny heeft producten om je keuken makkelijk, veilig en snel schoon te maken.  Cleeny p1 multi ontvetter is hét schoonmaakmiddel voor vette keukens. Met onze effectieve gebruiksklare Cleeny ontvetter spray, krijg je bijvoorbeeld je afzuigkap rooster en ovens veilig en snel schoon. Mocht dit niet het gewenste resultaat geven kun je Cleeny p1 concentraat gebruiken en of p9 multi reiniger en polish. Voor alle gladde ondergronden zoals tafels, rvs, glas kun je Cleeny d4 multi & glas reiniger gebruiken, het beste resultaat krijg je door een droge schone microvezeldoek te gebruiken.

Multi ontvetter

Ben je het zat om elke keer in de oven te moeten kruipen en dan nog een matig resultaat te behalen? Cleeny ontvetter is een alkalische reiniger, een alkalisch schoonmaakmiddel heeft de eigenschap dat het vuil en vet oplost. Daarom is P1 Cleeny ontvetter perfect voor gebruik in de keuken.

Ontdek het zelf!

Cleeny ontvetter is zowel gebruiksklaar als geconcentreerd te koop.

 

Voortdurend in ontwikkeling

Wij blijven onze producten door ontwikkelen. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken maar wij vinden het ook belangrijk om het milieu te sparen. Dat is ons gelukt!

Cleeny staat dan ook bekend als een van de beste reinigers op de markt, die ook nog eens veilig is voor ondergrond en gebruiker

Multi-ontvetter

P1 Cleeny ontvetter is niet alleen geschikt als schoonmaakmiddel voor in de keuken maar werkt ook goed om je auto te wassen. Cleeny multi ontvetter is krachtig tegen vuil, maar zacht voor de ondergrond. Cleeny verwijdert moeiteloos insecten van je auto. Maar ook vervuilde velgen krijg je binnen een handomdraai weer schoon. Probeer het zelf!

CART

× Hulp nodig?