De badkamer schoonmaken? Met Cleeny makkelijk en snel het kalk weg

Cleeny schoonmaakmiddelen zijn veilig voor mens, milieu en oppervlakken. Met Cleeny heb je professionele schoonmaakmiddelen voor de badkamer schoonmaken.

  • Makkelijk de badkamer schoonmaken
  • Veilig voor elk oppervlak; glas, plastic of tegels
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel.
  • Krachtig tegen kalk en mineralen
  • Maakt streeploos schoon

Cleeny producten voor het schoonmaken van de gehele badkamer.

Cleeny d3 dagelijkse sanitairreiniger is een neutraal heerlijk  naar menthol ruikend schoonmaakmiddel voor dagelijks schoonmaken van de gehele badkamer. Cleeny d3 dagelijkse sanitairreiniger is veilig voor elke ondergrond. Cleeny d3 verwijderd geen kalk hiervoor kunt u de volgende producten gebruiken.

Badkamer kalk verwijderen

Om kalk te verwijderen heeft Cleeny diverse oplossingen P2 Cleeny snelontkalker sprayflacon om makkelijk kranen, douchekop of lastig bereikbare plaatsen te ontkalken, Cleeny 1 liter fles P2 Cleeny multi ontkalker of P2 Cleeny multiontkalker concentraat 10 liter is perfect om grotere oppervlaktes of horizontale delen te ontkalken en of bij nieuwe badkamers cement sluier te verwijderen. Omdat het een multi ontkalker is, is het ook te gebruiken om de Senseo, waterkoker of de Nespresso te ontkalken.

P4 Cleeny toiletontkalker  & gel  is perfect te gebruiken om verticale delen bv de douchecabine of tegelwanden te ontkalken omdat het een gel is blijft het goed zitten op verticale delen.

  • Heeft u nu voor natuursteen een ander product nodig?
  • Krijg je de vloer of muurtegels van de badkamer niet schoon?
  • Nadat de douchecabine schoongemaakt is nog steeds kalkvlekken?
  • Blijven de douchedeuren vies?

Met Cleeny heeft u direct resultaat, de badkamer schoonmaken wordt weer leuk en makkelijk. Want met Cleeny  kun je de gehele badkamer hygiënische schoon maken.

P9 Cleeny multi Cleaner en Polish is uitermate geschikt om zuur gevoelige ondergronden te ontkalken bv marmer, travertin Belgisch hardsteen, beton enz. Als u een water ontharder heeft kan er aanslag ontstaan van mineralen dit is vaak goed te verwijderen met Cleeny p9 multi reiniger en polisch.

Om de spiegels en de ramen weer blinkend schoon te maken gebruik je D4 Cleeny glasreiniger.

Met Cleeny schoonmaakmiddelen maakt u veilig en hygiënisch schoon met een verbluffend resultaat. Cleeny schoonmaakmiddelen zijn professionele schoonmaakmiddelen die nu voor iedereen beschikbaar zijn.

Probeer het zelf!

 

Voortdurend in ontwikkeling

Wij blijven onze producten door ontwikkelen. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken maar wij vinden het ook belangrijk om het milieu te sparen. Dat is ons gelukt!

Cleeny staat bekend als een van de beste schoonmaakmiddelen voor vloeren, sanitair, glas.  Cleeny is veilig voor de  ondergrond en voor de gebruikers

 

Ook de keuken of de vloer schoonmaken kan veilig, makkelijk en snel met Cleeny!

Probeer het zelf en vraag een proefpakket aan!

Je hoeft ons niet te geloven, probeer het daarom zelf. Wij hebben al het vertrouwen in ons product. Daarom willen wij je tegen zeer gereduceerd tarief kennis laten maken met onze producten.

Naast dat je heel goedkoop het proefpakket kunt bestellen Steun je met je aankoop ook Kika. Want 15% van de aankoop prijs gaat naar Kika.

Wij willen schoonmaken weer leuk maken!

Vloeren schoonmaken?

vloeren schoonmaken

Streeploos en snel met Cleeny! Voor elk vloer oppervlak

vloeren schoonmaken

CART

× Hulp nodig?