De badkamer schoonmaken? Met Cleeny makkelijk en snel het kalk weg

Cleeny schoonmaakmiddelen zijn veilig voor mens, milieu en oppervlakken. Met Cleeny heb je professionele schoonmaakmiddelen voor de badkamer schoonmaken.

  • Makkelijk de badkamer schoonmaken
  • Veilig voor elk oppervlak; glas, plastic of tegels
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel en heeft een lage inwerktijd.
  • Krachtig tegen kalk en mineralen
  • Maakt streeploos schoon
Onze toppers voor badkamers schoonmaken:

Moeite om het kalk weg te krijgen tijdens het badkamer schoonmaken?

Cleeny vloerreiniger de vloer streeploos schoon wordt gaat het ook nog eens veilig en snel. Cleeny is namelijk voor elke ondergrond veilig maar ook voor de gebruiker. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind of huisdier na het schoonmaken over de vloer kruipt of loopt.

  • Heeft nu voor de douche vloer een ander product nodig?
  • Nog steeds de schimmel tussen de voegen van de tegels niet weg?
  • Krijg je de vloer of muurtegels van de badkamer niet schoon?
  • Nadat douchecabine schoongemaakt is nog steeds kalkvlekken?
  • Blijven de douchedeuren vies?

Met Cleeny heeft u direct resultaat, de badkamer schoonmaken wordt weer leuk en makkelijk. Want met de D3 Cleeny sanitairreiniger kun je gebruiken om de gehele badkamer hygiënische schoon te maken.

Hardnekkig Kalk

Ook voor hardnekkig kalk hebben wij de oplossing; P2 Cleeny Multi Ontkalker. Onze ontkalker is zeer goed en kun je kalk mee verwijderen van de douchekop, op de douchedeuren en nog veel meer. Maar deze is ook te gebruiken om de senseo te ontkalken of de nespresso. Met onze schoonmaakmiddelen maakt u veilig en hygiënisch schoon met een top resultaat. Cleeny schoonmaakmiddelen zijn professionele schoonmaakmiddelen die nu ook voor jou beschikbaar zijn.  Cleeny beschadigd het oppervlak niet maar verwijdert moeiteloos vuil en andere plekken van de vloer. Probeer het zelf!

 

Voortdurend in ontwikkeling

Wij blijven onze producten door ontwikkelen. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken maar wij vinden het ook belangrijk om het milieu te sparen. Dat is ons gelukt!

Cleeny staat dan ook bekend als een van de beste schoonmaakmiddelen voor vloeren op de markt, maar die veilig is elke ondergrond en ook voor gebruikers

 

Ook de keuken of badkamer schoonmaken kan veilig, makkelijk en snel met Cleeny!

Probeer het zelf en vraag een proefpakket aan!

Je hoeft ons niet te geloven, probeer het daarom zelf. Wij hebben al het vertrouwen in ons product. Daarom willen wij je tegen zeer gereduceerd tarief kennis laten maken met onze producten.

Naast dat je heel goedkoop het proefpakket kunt bestellen Steun je met je aankoop ook Kika. Want 15% van de aankoop prijs gaat naar Kika.

Wij willen schoonmaken weer leuk maken!

Vloeren schoonmaken?

vloeren schoonmaken

Streeploos en snel met Cleeny! Voor elk vloer oppervlak

vloeren schoonmaken

CART

× Hulp nodig?