De badkamer schoonmaken?
Met Cleeny makkelijk en snel het kalk weg!

Cleeny schoonmaakmiddelen zijn veilig voor mens, milieu en oppervlakken. Met Cleeny heb je professionele schoonmaakmiddelen om de badkamer  schoon te maken.

  • Makkelijk de badkamer schoonmaken
  • Veilig voor; glas, plastic of tegels
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel.
  • Krachtig tegen kalk en mineralen
  • Maakt streeploos schoon

Cleeny producten voor het schoonmaken van de gehele badkamer en Toilet

Cleeny D3 dagelijkse sanitairreiniger is een neutraal, heerlijk naar menthol ruikend, schoonmaakmiddel voor het dagelijks schoonmaken van de gehele badkamer en het toilet. Om kalk te verwijderen heeft Cleeny diverse oplossingen.

badkamer

Badkamer schoonmaken lastig?

Een goede regelmatige schoonmaak met Cleeny zorgt ervoor dat deze klus sneller en makkelijker gaat.

fb_img_1446746431177

Douche voor

Kalk verwijderen vloer en douche

Douche na

Probeer het product zelf of vraag een proefpakket aan!

D3 Cleeny sanitair reiniger

Cleeny producten voor het schoonmaken van de gehele badkamer.

Cleeny D3 dagelijkse sanitairreiniger is een neutraal, heerlijk naar menthol ruikend, schoonmaakmiddel voor het dagelijks schoonmaken van de gehele badkamer. Onze sanitairreiniger is veilig voor elke ondergrond. Cleeny Sanitairreiniger verwijderd geen kalk hiervoor kunt u de volgende producten gebruiken.

Badkamer kalk verwijderen

Om kalk te verwijderen heeft Cleeny diverse oplossingen Cleeny snelontkalker sprayflacon om makkelijk kranen, douchekop of lastig bereikbare plaatsen te ontkalken, Cleeny multi ontkalker of Multiontkalker concentraat 10 liter is perfect om grotere oppervlaktes of horizontale delen te ontkalken. Maar werkt ook goed om bij nieuwe badkamers cement sluier te verwijderen. Omdat het een multi ontkalker is, is het ook te gebruiken om de Senseo, waterkoker of de Nespresso te ontkalken.

P4 Cleeny toiletontkalker  & gel  is perfect te gebruiken om verticale delen bv de douchecabine of tegelwanden te ontkalken omdat het een gel is blijft het goed zitten op verticale delen.

  • Heeft u nu voor natuursteen een ander product nodig?
  • Krijg je de vloer of muurtegels van de badkamer niet schoon?
  • Nadat de douchecabine schoongemaakt is nog steeds kalkvlekken?
  • Blijven de douchedeuren vies?

Met Cleeny heeft u direct resultaat, de badkamer schoonmaken wordt weer leuk en makkelijk. Want met Cleeny  kun je de gehele badkamer hygiënische schoon maken.

P9 Cleeny multi Cleaner en Polish is uitermate geschikt om zuur gevoelige ondergronden te ontkalken bv marmer, travertin Belgisch hardsteen, beton enz. Als u een water ontharder heeft kan er aanslag ontstaan van mineralen dit is vaak goed te verwijderen met Cleeny p9 multi reiniger en polisch.

Om de spiegels en de ramen weer blinkend schoon te maken gebruik je D4 Cleeny glasreiniger.

Met Cleeny schoonmaakmiddelen maakt u veilig en hygiënisch schoon met een verbluffend resultaat. Cleeny schoonmaakmiddelen zijn professionele schoonmaakmiddelen die nu voor iedereen beschikbaar zijn.

Probeer het zelf!

 

Schoonmaken en het milieu

Wij blijven onze producten door ontwikkelen. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken maar wij vinden het ook belangrijk om het milieu te sparen. Dat is ons gelukt!

Cleeny staat bekend als een van de beste schoonmaakmiddelen voor vloeren, sanitair, glas. 

 

Ook de keuken of de vloer schoonmaken kan veilig, makkelijk en snel met Cleeny!