Professionele schoonmaakmiddelen

Wij bieden professionele schoonmaakmiddelen voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan dagelijkse en periodieke schoonmaakmiddelen en speciaal reinigers zoals Cleeny G1 metselwerk reiniger (witte vlekken) en Cleeny B1 gevelimpregneer waterbasis. Het mooie van de professionele Cleeny lijn is dat onze producten biologisch afbreekbaar zijn. Per dag verspillen we miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen. Het merendeel komt onnodig in ons afvalwater.

Steeds vaker komen er alternatieven op de markt, soms zelfs zonder schoonmaakmiddel. Nadeel daarvan is dat je het dubbele aantal liters water nodig hebt. Soms kun je dus beter een klein beetje reinigingsmiddel gebruiken die het vuil los weekt zodat je minder water verspilt. Door samen kennis te delen, kan en moet het beter! Onze schoonmaakmiddelen zijn gemaakt van ingrediënten die 100% biologisch & afbreekbaar zijn.

  • Veilig voor gebruiker en milieu
  • Sterk geconcentreerd, dus minder nodig en goedkoper.
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel en heeft een lage inwerktijd.
  • Krachtig tegen moeilijk vuil.
  • Cleeny schoonmaakmiddelen zijn zacht voor de ondergrond.

Wij leveren schoonmaakmiddelen in grootverbruik verpakkingen voor schoonmaakbedrijven maar kunnen ook producten leveren onder Private Label. Bijvoorbeeld grote verpakkingen voor een technische groothandel. Maar ook voor consumenten verpakkingen hebben wij veel mogelijkheden voor Private Label.

Kalk verwijderen met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel.

Geheel uniek is onze Cleeny p2 multi ontkalker, die zonder moeite de kalk verwijderd. Cleeny p2 is een zuur zonder etsende werking(!) dus geen aantasting van de ondergrond.

cleenyp2-vb

Kalk aanslag verwijderen

cleenyp2-vb2

Direct resultaat!

Probeer een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel van Cleeny zelf!

Professionele schoonmaakmiddelen voor zakelijk gebruik

Onze schoonmaakmiddelen worden al een geruime tijd in de schoonmaakindustrie gebruikt. Veel schoonmaakbedrijven zijn dan ook verbaasd wanneer ze voor het eerst beginnen met het product, het is niet zwaar chemisch en toch zo krachtig! Voor de zakelijke markt bieden we diverse grootverpakkingen aan. Daarnaast bieden we sinds kort onze producten ook aan de particulier aan, dus ook thuis kan men de kracht en zachtheid van Cleeny ervaren.

Cleeny schoonmaakmiddelen zijn veiliger voor milieu, mens en ondergrond dan de meeste andere chemische middelen. We hebben diverse oplossingen voor:

Neem ook eens een kijkje in onze FAQ naar diverse schoonmaakvragen en oplossingen.

 

Schoonmaken & het milieu

Cleeny is veilig voor mens, milieu en ondergrond maar krachtig tegen vuil. Hierdoor is Cleeny ook buiten heel goed te gebruiken! Wij blijven onze producten door ontwikkelen. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken maar wij vinden het ook belangrijk om het milieu te sparen. Dat is ons gelukt!

Cleeny staat dan ook bekend als een van de beste reinigers op de markt, die ook nog eens veilig is voor ondergrond en gebruiker