Verzendkosten & levertijd

Verzenden & Levertijd

Wij streven er naar om bestellingen de volgende dag te leveren (die voor 13.00 besteld zijn). Door personeels krapte en de toegenomen drukte kunnen wij dit niet garanderen. Uiteraard doen wij ons uiterste best om u bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.

Wanneer wij de bestelling en betaling voor 13:00 uur hebben ontvangen worden artikelen die we op voorraad hebben, op werkdagen, nog diezelfde dag verzonden. Voor onze verzending maken we gebruik van PostNL.

Soms kan de levering van de bestelling toch nog iets langer duren, mocht dit het geval zijn, dan brengen we u op de hoogte.

Verzendkosten:

Nederland 6,95 ex.BTW

Bedraagt uw bestelling meer dan € 50,-? Dan hanteren wij geen verzendkosten.

 

Retourneren:

U heeft gedurende 14 dagen na ontvangst van het product het recht het product te retourneren. U dient een retour op grond van het Herroepingsrecht altijd aan ons te melden via email op info@cleeny.nl. Vermeld in de onderwerpregel “retour + order/factuurnummer”.

Stappen voor retourzending;
Voordat u de producten retour zendt, dienen wij van u een e-mail te ontvangen met daarin het volgende vermeld;

  1. Order/factuurnummer
  2. Het product wat u wilt retourneren
  3. Het aantal daarvan
  4. De reden van retourzending
  5. Uw rekeningnummer (hetzelfde nummer als waarmee u de aankoop heeft gedaan)

Vervolgens krijgt u van ons binnen 24 uur antwoord en kunt u vervolgens de goederen retourneren. Het product dient dan wel in een z’n oorspronkelijk mogelijke staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. Retouren die niet vooraf bij ons gemeld zijn worden niet in behandeling genomen!

Vervolgens zullen wij het betaalde bedrag inclusief de eerste verzendkosten binnen 14 dagen aan u terug te betalen. Normaal gesproken zal het bedrag binnen 76 uur na ontvangst van de goederen worden teruggestort. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres:
Cleeny.nl
De Loads 9
8491 PH Akkrum