Cleeny Professionele Schoonmaakmiddelen voor iedereen toegankelijk.

Wij hebben een missie: schoonmaken leuk maken met veilige en vooruitstrevende middelen. Veilig voor verwerker en veilig voor de ondergrond, met zo weinig mogelijk verschillende schoonmaakmiddelen. Cleeny professionele schoonmaakmiddelen zijn vernieuwend, veilig, en milieuvriendelijk.

Cleeny professionele schoonmaakmiddelen zijn zacht voor het milieu en sterk tegen vuil! Enkele producten voor 1001 toepassingen, topkwaliteit voor een eerlijke prijs en ook nog eens milieubewust. Vraag een proefpakket aan en ontdek het zelf.

Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij als geen ander tegen welke schoonmaak problemen je kunt aanlopen bij ingewikkelde schoonmaakproblemen kunnen wij je helpen. Bekijk wat we voor jou kunnen doen!

Milieuvriendelijk maar toch krachtig tegen vuil

Regelmatig horen wij dat milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen vaak minder effectief zijn. Waardoor het schoonmaken meer tijd en werk is. Daarom grijpen de meeste mensen vaak weer terug naar zware chemische middelen bij het lastige schoonmaakwerk. Met Cleeny gaan wij de uitdaging aan en kan schoonmaken soms zelfs sneller en milieuvriendelijker.  Die combinatie kan echt!

Blijvend innoverend

We zijn vernieuwend in de markt, maar hebben de kwaliteit van Cleeny bewezen. Cleeny levert schoonmaakproducten van topkwaliteit en biedt ook consumenten de mogelijkheid om met milieuvriendelijke en professionele schoonmaakmiddelen te werken. Soms is vuil zeer hardnekkig en lijkt er geen eenvoudige oplossing. Wij gaan elke schoonmaak uitdaging aan om het op een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier schoon te krijgen.

Overtuigend schoon

Dankzij onze ervaring, maar ook door nieuwe uitdagingen, kunnen wij onze producten vernieuwen. Wij blijven innoveren!

Cleeny is ontstaan uit 25 jaar praktijkervaring als ondernemer van een schoonmaakbedrijf. Ook toen waren wij altijd vernieuwend en op zoek naar problemen om op te lossen. Het is fantastisch om iets schoon te krijgen wat voor anderen onmogelijk was. Maar veel middelen in de schoonmaak industrie zijn niet milieuvriendelijk en ook niet altijd veilig. Dit hebben wij altijd al anders gewild. Wij zijn toen zelf producten gaan ontwikkelen, dat is Cleeny! Dankzij de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de schoonmaak industrie weten wij ook wat belangrijk is. Deze ervaring en kennis zetten we graag in om het werk voor anderen veiliger en makkelijker te maken.

Milieuvriendelijkheid wordt ook steeds belangrijker. Dat gaan we gelukkig inzien als maatschappij. Cleeny biedt niet alleen schoonmaakoplossingen, maar is ook milieubewust ontwikkeld. Wij bieden het beste van beide.

Onze kwaliteit ligt hoog. Dat is onze missie. Goede en betaalbare producten ontwikkelen, die vriendelijk zijn voor het milieu.

Bied ons jouw schoonmaakuitdaging aan. Wij helpen jou met een oplossing en jij helpt ons bij de ontwikkeling van ons product.

CART

× Hulp nodig?