Cleeny Professionele Schoonmaakmiddelen

Wij van Cleeny hebben een missie: schoonmaken leuk maken met veilige en vooruitstrevende middelen. Veilig voor verwerker en veilig voor de ondergrond, met zo weinig mogelijk verschillende schoonmaakmiddelen. Cleeny professionele schoonmaakmiddelen zijn vernieuwend, veilig, transparant en milieuvriendelijk.

Cleeny professionele schoonmaakmiddelen zijn zacht voor het milieu en sterk tegen vuil! Enkele producten voor 1001 toepassingen, Topkwaliteit voor een eerlijke prijs en ook nog eens milieubewust. Vraag een proefpakket aan en ontdek het zelf.

Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij als geen ander tegen welke problemen je kunt aanlopen bij ingewikkelde schoonmaakproblemen. Bekijk wat we voor jou kunnen doen!

Milieuvriendelijk vaak minder effectief

Steeds weer grijpen de meeste mensen terug naar zware chemische middelen bij het lastige schoonmaakwerk. Wij bieden een schoonmaakmiddelen die sterk is tegen vuil én met oog voor het milieu. Die combinatie kan echt!

Blijvend innoverend

We zijn vernieuwend in de markt, maar hebben de kwaliteit van Cleeny bewezen. Cleeny levert schoonmaakproducten van topkwaliteit en biedt ook consumenten om met milieuvriendelijke en professionele schoonmaakmiddelen te werken. Soms is vuil zeer hardnekkig en lijkt er geen eenvoudige oplossing. Wij gaan elke schoonmaak uitdaging aan om het op een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier schoon te krijgen.

Overtuigend schoon

Dankzij onze ervaring, maar ook door nieuwe uitdagingen, kunnen wij onze producten vernieuwen. Wij blijven innoveren!

Cleeny heeft veel ervaring in de schoonmaakbranche en is ontstaan uit schoonmaakbedrijf, dat 25 jaar bestaan heeft. Ook toen waren wij altijd vernieuwend en op zoek naar problemen om op te lossen. Het is fantastisch om iets schoon te krijgen wat voor anderen onmogelijk was. Maar veel middelen in de schoonmaak industrie zijn niet milieuvriendelijk en ook niet altijd veilig. Dit hebben wij altijd al een anders gewild. Wij zijn toen zelf producten gaan ontwikkelen, dat is Cleeny! Dankzij de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de schoonmaak industrie weten wij ook wat belangrijk is. Deze ervaring en kennis zetten we nu dat ook graag in om het werk voor anderen veiliger en makkelijker te maken.

Milieuvriendelijkheid wordt ook steeds belangrijker. Dat gaan we gelukkig inzien als maatschappij. Cleeny biedt niet alleen schoonmaakoplossingen, maar is ook milieubewust ontwikkeld. Wij bieden het beste van beide.

Onze kwaliteit ligt hoog. Dat is onze missie. Goede en voordelige producten ontwikkelen, die vriendelijk zijn voor het milieu.

Bied ons jouw schoonmaakuitdaging aan. Wij helpen jou met een oplossing en jij helpt ons bij de ontwikkeling van ons product.

CART

× Hulp nodig?