Schoonmaak vragen

Veel gestelde schoonmaak vragen

Wij zijn gek op schoonmaak uitdagingen. Krijg je iets niet schoon en heb je alles al geprobeerd? Hieronder staan verschillende schoonmaak uitdagingen die wij met Cleeny voor bedrijven en particulieren hebben kunnen oplossen.

Per product proberen we het inzichtelijk te maken wat je er mee kan. Zo kan onze Cleeny P2 multi ontkalker, niet alleen binnen worden gebruikt maar ook bijvoorbeeld voor het staartstuk van een buitenboordmotor aan een boot.

Krijg je het alsnog niet schoon? Bel ons en wij gaan ons uiterste best doen om je te helpen, want wij willen schoonmaken weer leuk maken!

Cleeny Schoonmaakmiddelen

 Cleeny maakt echt alles schoon!
 Cleeny is biologisch afbreekbaar
 Cleeny is milieuvriendelijk en krachtig
 Cleeny heeft geen inwerktijd
 Niet tevreden geld terug!

Vet of olie verwijderen lastig?

Pak een aangekoekt bakblik, ovendeur of plakkerig ovenrooster gemakkelijk aan met Cleeny!

oven schoonmaken
oven schoonmaken

Vet & olie gerelateerde schoonmaakvragen

Hardnekkig vet verwijderen? Niet alleen in de keuken kan je met vetvlekken te maken hebben. Onze producten zijn daarom multi-inzetbaar, ook andere vet gerelateerde schoonmaak problemen.

Aanbieding!
Onze auto en caravan zit onder de hars hebben jullie daar een oplossing voor?

Met Cleeny p1 multi ontvetter & vloerreiniger gebruiksklaar kunt u gemakkelijk hars van dergelijke oppervlakken verwijderen. U maakt uw caravan gemakkelijk schoon door de caravon van onder naar boven in te sprayen en dit even te laten inwerken, een 5 minuten, en veeg het dan af met een microvezeldoek. Niet in de zon verwerken of op een warme ondergrond. Wij raden wel aan altijd eerst een klein stukje te testen.

Kan ik frituurvet en algen van mijn bestrating schoonmaken?

Met Cleeny p1 multi ontvetter & vloerreiniger kunt u meestal het frituurvet of algen van de bestrating verwijderen. Giet Cleeny p1 multi ontvetter & vloerreiniger op de vlek (droge ondergrond) laat dit 15 minuten inwerken hierna droog deppen met een katoenen doek, nog beter met gepaste druk (hogedrukspuit) en heet water afspuiten. Mocht het niet het gewenste resultaat geven de behandeling herhalen voorkeur op een droge vlek aanbrengen (verfbrander droog maken). Als er toch een vlek achter blijft Cleeny P1 multi ontvetter & vloerreiniger er op gieten en laten zitten.

Hoe kan ik zeep, olie of hardnekkig vuil schoonmaken van mijn houten vloer ?

Met Cleeny p1 multi ontvetter & vloerreiniger kunt u uw houten vloer of parket prima schoonmaken! Vul een emmer met 10 liter koud water voeg hier 1 liter Cleeny p1 multi ontvetter & vloerreiniger aan toe, verdeel dit over een deel van de vloer 5 a 10 m2 per keer zorg dat het niet op droogt en ga met een boender (luiwagen) over de vloer en zuig na het boenen het water op met een waterzuiger (klein beetje Cleeny V1 anti schuim toevoegen aan de vuilwater tank). Als je geen waterzuiger hebt kun je het water ook naar 1 punt trekken met een vloer en of raam trekker neem het water dan op met doeken. Pak nu een emmer schoon water en dweil de vloer goed na.  Nu kun je de vloer weer in de olie zetten en onderhouden met zeep. Doe altijd eerst een proef stukje.

Ik heb olie gemorst op onze bestrating, hoe kan ik de oprit makkelijk schoonmaken?

Met Cleeny p1 multi ontvetter & vloerreiniger kunt u olie op uw oprit of bestrating, normaal, goed schoonmaken. Giet Cleeny p1 multi ontvetter & vloerreiniger op de vlek (droge ondergrond) laat dit 15 minuten inwerken hierna droog deppen met een katoenen doek, nog beter met gepaste druk (hogedrukspuit) en heet water afspuiten. Mocht het niet het gewenste resultaat geven de behandeling herhalen voorkeur op een droge vlek aanbrengen (verfbrander droog maken). Als er toch een vlek achter blijft Cleeny P1 multi ontvetter & vloerreiniger er op gieten en laten zitten.

Kalk verwijderen lastig?

De boot, Senseo machine, Douche of Toilet, waar water is, is kalk! Verwijder kalk gemakkelijk met Cleeny.

oven schoonmaken

Waterkoker voor

oven schoonmaken

Waterkoker na

Kalk gerelateerde schoonmaakvragen

Vet verwijder je met een ontvetter (alkalisch schoonmaakmiddel), wat er dan nog overblijft is kalk. Zie hieronder de meest gestelde schoonmaakvragen over kalk. Wil je een zuurgevoelige ondergrond ontkalken; marmer, travertin Belgisch hardsteen, beton enz, dan is  P9 Cleeny multi Cleaner en Polish uitermate geschikt.

Aanbieding!
Kan ik mijn waterkoker ontkalken met Cleeny?

Jazeker, doe een halve liter in de waterkoker en verdeel dit met een borstel of spons het kalk zal snel oplossen, goed met schoon water naspoelen.

Wij hebben kleurverschil in onze voegen is dit op te lossen?

Soms zit er inderdaad kleurverschil in het voegwerk dit is in bepaalde gevallen op te lossen met Cleeny P2 multi ontkalker. Breng Cleeny P2 multi ontkalker aan met een veger of een nevelspuit, spuit hierna af met een hogedrukspuit (gepaste druk). Zet altijd eerst een proef op, om het snel te beoordelen kun je de voeg droog föhnen met een verfbrander.

Hoe krijg ik kalk van de romp van mijn boot af en gele aanslag op de waterlijn?

Dit kan met Cleeny P2 multi ontkalker.
Werkwijze: meng 1 liter water met 1 liter Cleeny P2 concentraat dan met een spons of een borstel de romp van onder naar boven inzetten als u 3 of 4 strekkende meter heeft gedaan met water naspoelen (tuinslang) zorg er voor dat wat u nog moet behandelen zoveel mogelijk droog blijft omdat het product beter werkt op een droge ondergrond.
Voordelen:tast rvs en aluminium niet aan, etst niet op de coating wat andere zuren wel doet

Kan ik het staartstuk van mijn buitenboordmotor reinigen met Cleeny?

Cleeny P2 multi ontkalker in een emmer doen en dan aanbrengen op het staartstuk met een borstel, spons of sprayer als het schoon is naspoelen met water.

Heeft u zelf een schoonmaak vraag of schoonmaak probleem?? Laat het ons weten en dan zoeken we samen naar een oplossing!

10 + 14 =

Je huis binnen en buiten schoonmaken met Cleeny; hygiënisch, veilig, makkelijk en snel

Cleeny heeft producten om je huis van binnen en buiten makkelijk, veilig en snel schoon te maken. Wij hebben enkele producten waar je, je hele huis mee kan schoonmaken. Met Cleeny ontvetter P1  verwijder je makkelijk vet, olievlekken, nicotine, roet op kachel ruitjes enz. Cleeny multi ontvetter P1 krijg  de vieste keukens ,vloeren, ovens, deuren weer blinkend en hygiënisch schoon. Met  Cleeny ontvetter spayflacon gebruiksklaar bespaar je tijd omdat je bijna geen inwerktijd hebt, de sprayflacon is gebruiksklaar en is navulbaar met het gebruiksklare product in een can van 5 en of 10 liter. Zo heb je die vieze en vette afzuigkap roosters en ovens snel weer veilig schoon.

Maar ook  vloeren of badkamer heb je met onze producten zo weer schoon. Cleeny schoonmaakmiddelen zijn professionele schoonmaakmiddelen die milieuvriendelijk zijn en nu ook verkrijgbaar voor de consument. Wij vinden dat dit voor iedereen te gebruiken moet zijn. Juist op de plek waar je leeft.

Voortdurend in ontwikkeling

Wij blijven onze producten door ontwikkelen en dus verbeteren. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken, milieuvriendelijk zijn en veilig voor de ondergrond en verwerker.

Cleeny staat dan ook bekend als een van de beste reinigers op de markt, die ook nog eens veilig is voor ondergrond en gebruiker

Huis schoonmaken lastig?

Met slechts een paar Cleeny schoonmaakmiddelen is het huis snel weer hygiënisch fris en schoon!

Vraag een proefpakket aan!

Het Schoonmaakpakket bestaat uit:

  • Cleeny D1 dagelijkse interieurreiniger
  • Cleeny D2 dagelijkse vloerreiniger
  • Cleeny D3 dagelijkse sanitairreiniger
  • Cleeny D4 glas en multireiniger
  • Cleeny D5 dagelijkse allesreiniger
  • Cleeny P1 ontvetter sprayflacon
  • Cleeny P2 snelontkalker sprayflacon
  • Cleeny P4 toiletontkalker
  • Cleeny P9 multi cleaner en polish

 

 

Cleeny BV
4.9 
Gebaseerd op 23 recensies
powered by Google

Contact

Telefoon: 085 016 0130
Doordeweeks bereikbaar: 09.00 – 17.00.

E-mail: info@cleeny.nl
Doordeweeks antwoord binnen 24 uur.

iDEAL

× Hulp nodig?