Hoe krijg ik kalk van de romp van mijn boot af en gele aanslag op de waterlijn?

Dit kan met Cleeny P2 multi ontkalker.
werkwijze: meng 1 liter water met 1 liter Cleeny P2 concentraat dan met een spons of een borstel de romp van onder naar boven inzetten als u 3 of 4 strekkende meter heeft gedaan met water naspoelen (tuinslang) zorg er voor dat wat u nog moet behandelen zoveel mogelijk droog blijft omdat het product beter werkt op een droge ondergrond.
voordelen:tast rvs en aluminium niet aan, etst niet op de coating wat andere zuren wel doet

Kan ik het staartstuk van mijn buitenboordmotor reinigen met Cleeny?

Cleeny P2 multi ontkalker in een emmer doen en dan aanbrengen op het staartstuk met een borstel, spons of sprayer als het schoon is naspoelen met water.

Kan ik mijn waterkoker ontkalken met Cleeny?

jazeker doe een halve liter in de waterkoker en verdeel dit met een borstel of spons het kalk zal snel oplossen, goed met schoon water naspoelen.

Kun je cementsluier verwijderen van nieuwe tegel wanden of vloeren?

Werkwijze maak voegen nat met gewoon water verwijder overtollig water van de tegels met een vloer of raamtrekker. Meng nu in een emmer 1 liter Cleeny P2 multi ontkalker met 3 liter water verdeel dit over de wand of vloer activeer met een wit schuursponsje. Naspoelen met schoon water en droog maken met een wisser en of doeken. Nooit op kalkhoudende natuursteen gebruiken of cementgebonden materialen bv een betonnen aanrechtblad.
Tegenwoordig is de voeg ook wel eens niet cementgebonden maar epoxy gebonden, epoxy zal niet reageren op Cleeny P2 multi ontkalker is dit het geval dan kun je de sluier verwijderen met Cleeny P1 multi ontvetter.

Wij hebben een waterontharder en sindsdien hebben wij allemaal vlekken op de kranen, tegels enz wij krijgen dit er niet meer af het bedrijf die het heeft geplaatst zegt dat het mineralen zijn en lastig te verwijderen is. Hebben jullie daar een oplossing voor?

Helaas komt dit vaker voor en is inderdaad veel lastiger te verwijderen dan kalk. Wij hebben een product P9 multi reiniger en polish dit is 1 van de weinige middelen die de mineralen verwijderd (lukt niet altijd).
werkwijze: maak de bijgeleverd spons nat en schraap met de spons wat product uit het bakje ga dit ligt inmasseren kan gebruikt worden op glas, tegels, chroom altijd oppassen voor krassen dus niet te hard schrobben en altijd testen. Op een krasvaste ondergrond zoals tegels, wc pot kun je wel een schuurspons gebruiken.
P9 verwijderd ook kalk, vet en is dus breed inzetbaar voor moeilijke schoonmaak klusjes.

CART

× Hulp nodig?