Terras schoonmaken

Terras schoonmaken

Je terras schoonmaken doe je met Cleeny,
veilig voor mens en milieu.

 • Groene aanslag verwijderen zonder uren schrobben en op ecologische wijze? Het kan! Groene aanslag wordt veroorzaakt door de natuurlijk groei van algen. Vooral na de winter zie je overal deze aanslag opduiken; denk aan de groene aanslag op schuttingen, tegels en groene aanslag op houten tuinmeubelen. Azijn wordt vaak genoemd als schoonmaakmiddel, maar dit is niet zonder gevaar. Beter kan je kiezen voor een schoonmaakmiddel zoals onze Cleeny Groene aanslag verwijderaar. Het tuinmeubilair weer heerlijk schoon maken doen we natuurlijk met Cleeny allesreiniger en de ramen worden weer blinkend schoon met Cleeny glasreiniger! Kortom de zomer kan beginnen!

Hoe kan je groene aanslag veilig verwijderen?

Een veel gehoorde schoonmaak ergernis is de groene aanslag op je terrastegels of tuinmeubelen. Groene aanslag is een natuurlijke groei van algen. Omdat er in de wintermaanden veel vocht is en weinig zonlicht, krijgen mossen en algen vrij spel om zich lekker te nestelen op jouw terras op tuinpad. Gelukkig kun je er wat aan doen!

Cleeny Pro Sipro Uniquat Algendoder werkt effectief in het verwijderen en voorkomen van algen, mos en schimmels. Toepasbaar op muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen e.d

Alleen voor professioneel gebruik

Cleeny Pro Sipro Uniquat Algendoder werkt snel en doelmatig

 • Voorkomt groene aanslag.
 • Veilig voor gebruik op nagenoeg elke ondergrond.
 • Zeer economisch in gebruik.
 • Grote indringdiepte.
 • Biologisch afbreekbaar.
 • Werkt preventief en langdurig.
Aanbieding!
Wissen

Wil je groene aanslag verwijderen? Maak je tegels makkelijk schoon.

Allereerst wat is groene aanslag? Groene aanslag is een natuurlijke groei van algen. Je ziet groene aanslag met name op plekken waar weinig zonlicht komt. Als de zon schijnt heb je er minder last van en juist als de dagen korter worden en het vaker regent zie je dat je mooie terras of tuinmeubelen groener worden. De mossen en algen houden vervolgens het water vast wat het probleem alleen maar verergert.

Naast dat groene aanslag er onaantrekkelijk uit ziet in je tuin, is het ook nog eens gevaarlijk. Wanneer het regent wordt het nat en glij je alle kanten op. Op het internet kan je de meest uiteenlopende oplossingen vinden; bleek, azijn, hogedrukspuit. Waar men alleen geen rekening mee houdt is het bodemleven onder de bestrating en de bestrating zelf. Zo kan je met een hogedrukspuit de voegen, kapot maken en de steen poreus. Hierdoor is het voor algen alleen maar makkelijker om zich de volgende keer te hechten.

Azijn tegen groene aanslag gevaarlijk

Dat je met bleek alles kapot maakt klinkt misschien logisch, maar de nadelen van azijn bleven lange tijd onderbelicht. Azijn “het middel uit grootmoedertijd” wordt vaak ingezet om groene aanslag te verwijderen. In 2019 heeft het RIVM daarom dit middel onderzocht en kwamen ze tot de conclusie dat azijn tegen onkruid schadelijk is voor mens en milieu. Azijn rondspuiten als bestrijdingsmiddel tegen onkruid en groene aanslag kan risico’s opleveren voor het milieu en de gebruiker. Volgens het onderzoekinstituut blijkt nu dat er bij lage percentages azijnzuur al een risico is voor planten naast het bespoten oppervlak. En als veel azijn bij het gebruik van een gieter of fles direct in de grond loopt, kan dat een acuut risico vormen voor bodemorganismen. Gelukkig kan je er wat aan doen en zijn er alternatieven.

Hoe kan je groene aanslag veilig verwijderen?

Groene aanslag kan je veilig verwijderen met “Cleeny Groene Aanslag verwijderaar “. Groene aanslag is een natuurlijke groei van algen. Omdat er in de wintermaanden veel vocht is en weinig zonlicht, krijgen mossen en algen vrij spel om zich lekker te nestelen op jouw terras op tuinpad. Gelukkig kun je er wat aan doen! Cleeny Pro Sipro Uniquat werkt effectief in het verwijderen en voorkomen van algen, mos en schimmels. Toepasbaar op muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen e.d. Alleen voor professioneel gebruik

Veilig schoonmaakmiddel tegen groene aanslag

De schoonmaakmiddelen van Cleeny zijn veiliger voor milieu, mens en ondergrond dan de meeste andere chemische middelen. Hierdoor is Cleeny ook buiten heel goed te gebruiken, ook verfwerk kan je hiermee goed schoonmaken zonder het te beschadigen.

 • Heb je last van groene tegels?
 • De tuinmeubels schoonmaken?
 • Groene aanslag van de kozijnen of ander geverfd hout verwijderen?
 • Terras reinigen?

Cleeny is veilig voor mens, milieu en ondergrond maar krachtig tegen vuil.

 

Schoonmaken & het milieu

Wij blijven onze producten door ontwikkelen. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken maar wij vinden het ook belangrijk om het milieu te sparen. Dat is ons gelukt!

Cleeny staat dan ook bekend als een van de beste reinigers op de markt, die ook nog eens veilig is voor ondergrond en gebruiker

Ook hebben we professionele G1 Cleeny metselwerk reiniger. Hiermee maak je de buitenmuren van je huis weer prachtig schoon. Probeer het zelf!

Ook last van groene aanslag buiten?

De Cleeny schoonmaakmiddelen zijn ook heel goed buiten te gebruiken voor veel verschillende dingen. Als je groene aanslag wilt verwijderen van je tuin tegels, de muur, kozijnen of tuinmeubelen.

 • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel en heeft een lage inwerktijd.
 • Krachtig tegen moeilijk vuil, zoals algen.
 • Cleeny schoonmaakmiddelen zijn veilig voor verfwerk
 • Met Cleeny reinig je je terras en maak je kunststofplaten makkelijk en snel schoon.

Glas en multireiniger

Cleeny glas en multi-reiniger maakt uw ramen weer super schoon, ook zeer geschikt voor het reinigen van autoramen,
Tevens is deze glas en multi reiniger erg geschikt om glas van u mobiele telefoon, schermen van de computer, laptop, tv, spiegels streeploos schoon te maken. Gebruik hierbij een droge schone glas of microvezeldoek. Verder is het te gebruiken om tafels en het gehele interieur te reinigen in u huis of op kantoor.

 

DIT PRODUCT IN EEN NOTENDOP:

 • Maakt je interieur streeploos schoon
 • Veilig in gebruik
 • Geschikt voor beeldscherm, telefoon, ipad enz
 • Verwijdert vinger tasten

BBQ schoonmaak pakket

Laat de barbecue er weer als nieuw uitzien! Met deze speciale schoonmaakset wordt het schoonmaken van de barbecue een koud kunstje. Door het schoonmaken verleng je de levensduur van de barbecue en zorg je ervoor dat deze er weer stralend bij staat voor de volgende barbecuesessie. Belangrijk want als je na het barbecueën alle etensresten en eventuele as niet verwijderd, dan krijg je last van rookontwikkeling de volgende keer dat je gaat barbecueën. De schoonmaakset bevat borstels, schoonmaakproducten en een spons.

Huis schoonmaken lastig?

Met slechts een paar Cleeny schoonmaakmiddelen is het huis snel weer hygiënisch fris en schoon!

Vraag een proefpakket aan!

Het Schoonmaakpakket bestaat uit:

 • Cleeny D1 dagelijkse interieurreiniger
 • Cleeny D2 dagelijkse vloerreiniger
 • Cleeny D3 dagelijkse sanitairreiniger
 • Cleeny D4 glas en multireiniger
 • Cleeny D5 dagelijkse allesreiniger
 • Cleeny P1 ontvetter sprayflacon
 • Cleeny P2 snelontkalker sprayflacon
 • Cleeny P4 toiletontkalker
 • Cleeny P9 multi cleaner en polish

 

 

Cleeny BV
4.9 
Gebaseerd op 23 recensies
powered by Google

Contact

Telefoon: 085 016 0130
Doordeweeks bereikbaar: 09.00 – 17.00.

E-mail: info@cleeny.nl
Doordeweeks antwoord binnen 24 uur.

iDEAL

× Hulp nodig?