huis schoonmaken

Je huis schoonmaken doe je met Cleeny,
veilig voor mens en milieu.

Enkele producten voor 1001 toepassingen, topkwaliteit voor een eerlijke prijs en ook nog eens milieubewust. Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij als geen ander tegen welke problemen je kunt aanlopen bij ingewikkelde schoonmaakproblemen. Met Cleeny kun je je huis schoonmaken met professionele schoonmaakmiddelen. Vraag hieronder het proefpakket aan en ontdek het zelf.

  • Met maar een paar schoonmaakmiddelen je huis schoon.
  • Geen zware chemicaliën
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel en heeft een lage inwerktijd.
  • Krachtig tegen moeilijk vuil, dus perfect voor het interieur, de badkamer, keuken en je vloeren.

Multi ontvetter en Multi ontkalker

Met onze Mulit ontvetter P1  kunt u ontzettend veel verschillende oppervlakten schoonmaken, P1 Cleeny ontvetter is een product dat multi inzetbaar is. Naast het ontvetten van de keuken, is het ook prima te gebruiken om nicotine te verwijderen, of vervuilde vloeren zoals natuursteen, tegels, pvc enz te reinigen. De reiniger is krachtig tegen vuil, maar zacht voor de ondergrond.

Wil je kalk verwijderen gebruik dan Cleeny ontkalker dit kun je gebruiken voor het ontkalken van de douche cabine, tegels, kranen, toilet enz  maar ook uitermate geschikt voor het ontkalken van uw Senseo apparaat, Nespresso machine, waterkoker of wasmachine.  Probeer het zelf!

Huis schoonmaken lastig?

Met slechts een paar Cleeny schoonmaakmiddelen is het huis snel weer hygiënisch fris en schoon!

kalk aanslag verwijderen?

Voor

snelontkalker Cleeny

Na

Probeer het product zelf of vraag een proefpakket aan!

D1 Cleeny interieurreiniger

Je huis binnen en buiten schoonmaken met Cleeny; hygiënisch, veilig, makkelijk en snel

Cleeny heeft producten om je huis van binnen en buiten makkelijk, veilig en snel schoon te maken. Wij hebben enkele producten waar je, je hele huis mee kan schoonmaken. Met Cleeny ontvetter P1  verwijder je makkelijk vet, olievlekken, nicotine, roet op kachel ruitjes enz. Cleeny multi ontvetter P1 krijg  de vieste keukens ,vloeren, ovens, deuren weer blinkend en hygiënisch schoon. Met  Cleeny ontvetter spayflacon gebruiksklaar bespaar je tijd omdat je bijna geen inwerktijd hebt, de sprayflacon is gebruiksklaar en is navulbaar met het gebruiksklare product in een can van 5 en of 10 liter. Zo heb je die vieze en vette afzuigkap roosters en ovens snel weer veilig schoon.

Maar ook  vloeren of badkamer heb je met onze producten zo weer schoon. Cleeny schoonmaakmiddelen zijn professionele schoonmaakmiddelen die milieuvriendelijk zijn en nu ook verkrijgbaar voor de consument. Wij vinden dat dit voor iedereen te gebruiken moet zijn. Juist op de plek waar je leeft.

Voortdurend in ontwikkeling

Wij blijven onze producten door ontwikkelen en dus verbeteren. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken, milieuvriendelijk zijn en veilig voor de ondergrond en verwerker.

Cleeny staat dan ook bekend als een van de beste reinigers op de markt, die ook nog eens veilig is voor ondergrond en gebruiker