huis schoonmaken

Ontvetter voor in en om het huis?

  • UNIEK: olie en vet verwijderen uit poreuze ondergronden zoals bestrating, tegels, beton.
  • Schilderen? De Cleeny ontvetter laat geen residu achter, ideaal!
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel en heeft een lage inwerktijd.
  • Krachtig tegen moeilijk vuil, dus perfect om een vette roosters van de afzuigkap, bakplaten of oven schoon te maken
  • Veilig voor de ondergrond

Olie of vet?

Met de ontvetter van Cleeny pak je het gemakkelijk aan!

Probeer het product zelf of vraag een proefpakket aan!

Cleeny ontvetter sprayflacon

Ontvetten voor schilderwerk?

Het ontvetten van schilderwerk is belangrijk voor de hechting van de verf. Maar het is ook een rotklusje. Met Cleeny niet meer! Cleeny maakt schoon zonder te schrobben. Ervaar het zelf!

✔️ Cleeny bespaart tijd omdat het goed werkt.
✔️ Cleeny reinigt moeiteloos nicotine, spinnenpoep of ander zwaar vuil.

Ontvetter om ramen mee schoon te krijgen

Heerlijk dat mooie weer, maar die vliegen op je raam…. dat is minder. De snelste manier om je raam weer schoon te krijgen? Voilà de P1 ontvetter van Cleeny! Sneller schoon dan ieder andere multifunctionele reiniger en zelfs goedkoper dan Dasty! En ook nog eens biologisch afbreekbaar. Dus bestellen maar!

Vieze velgen schoonmaken met ontvetter?

Vieze velgen? Verleden tijd met Cleeny. Verwijder eenvoudig vuil en viezigheid van elke velg van je voertuig! Cleeny gebruiksklare ontvetter is ideaal voor het schoonmaken van je fiets. Van racefiets tot e-bike, deze multifunctionele reiniger werkt snel, is veilig voor RVS en bovendien niet schadelijk voor het milieu.

Ontvetter voor in de keuken?

Cleeny p1 multi ontvetter is hét schoonmaakmiddel voor vette keukens. Met onze effectieve gebruiksklare Cleeny ontvetter spray, krijg je bijvoorbeeld je afzuigkap rooster en ovens veilig en snel schoon. Mocht dit niet het gewenste resultaat geven kun je Cleeny p1 concentraat gebruiken en of p9 multi reiniger en polish. Voor alle gladde ondergronden zoals tafels, rvs, glas kun je Cleeny d4 multi & glas reiniger gebruiken, het beste resultaat krijg je door een droge schone microvezeldoek te gebruiken.

Multi ontvetter

Ben je het zat om elke keer in de oven te moeten kruipen en dan nog een matig resultaat te behalen? Cleeny ontvetter is een alkalische reiniger, een alkalisch schoonmaakmiddel heeft de eigenschap dat het vuil en vet oplost. Daarom is P1 Cleeny ontvetter perfect voor verschillende schoonmaakklussen!

Ontdek het zelf!

Cleeny ontvetter is zowel gebruiksklaar als geconcentreerd te koop.

 

Voortdurend in ontwikkeling

Wij blijven onze producten door ontwikkelen. Een schoonmaakmiddel moet goed schoonmaken maar wij vinden het ook belangrijk om het milieu te sparen. Dat is ons gelukt!

Cleeny staat dan ook bekend als een van de beste reinigers op de markt, die ook nog eens veilig is voor ondergrond en gebruiker

Multi-ontvetter

P1 Cleeny ontvetter is niet alleen geschikt als schoonmaakmiddel voor in de keuken maar werkt ook goed om je auto te wassen. Cleeny multi ontvetter is krachtig tegen vuil, maar zacht voor de ondergrond. Cleeny verwijdert moeiteloos insecten van je auto. Maar ook vervuilde velgen krijg je binnen een handomdraai weer schoon. Probeer het zelf!

CART

× Hulp nodig?