badkamer schoonmaken

Ontkalker schoonmaakmiddel in huis?
Voor ontkalken van koffiemachine, waterkoker en meer

Een ontkalker kan niet ontbreken als schoonmaakmiddel. Regelmatig schoonmaken en ontkalken zorgt voor een lange levensduur van diverse apparaten. Naast het reinigen van apparaten, kan je een ontkalker uiteraard ook nog voor veel meer verschillende doeleinden inzetten. Overal waar water is en met name waar water wordt verwarmd kan kalk ontstaan. Een hoge waterhardheid zorgt voor de meeste Nederlandse huishoudens een terugkerend probleem. De kalkaanslag die gevormd wordt door de harde deeltjes in het kalkhoudende water zal steeds opnieuw verwijderd moeten worden van kranen, douchewanden, auto’s, en wastafels, maar ook uit waterkokers, koffiezetters, wasmachines, hogedrukreinigers.

Badkamer schoonmaken lastig?

Een goede regelmatige schoonmaak met Cleeny zorgt ervoor dat deze klus sneller en makkelijker gaat.

fb_img_1446746431177

Douche voor

Kalk verwijderen vloer en douche

Douche na

Probeer het product zelf of vraag een proefpakket aan!

D3 Cleeny sanitair reiniger

Ontkalker voor diverse schoonmaak doeleinden

Bijna iedereen heeft er mee te maken… kalk! Dat is met Cleeny ontkalkers verleden tijd. Door het gebruik van deze schoonmaakmiddelen is de kans op schade nihil. Wij hebben enkele producten ontwikkeld die veilig zijn ook voor de ondergrond en toch heel goed ontkalken. Hier hebben wij ook weer bewezen dat niet agressieve middelen super goed ontkalken. Benieuwd naar alle Cleeny ontkalkers? Lees verder.

Cleeny p2 multi ontkalker is een speciaal ontwikkeld zuur dat kalk, roest en cement veilig verwijdert zonder de ondergrond te beschadigen. Hiermee kun je lichte en hardnekkige kalk op een veilige manier verwijderen. Dit product is uitermate geschikt voor het ontkalken van horizontale delen zoals vloeren, apparaten en bijvoorbeeld de douchekop. Omdat het een multi ontkalker is, is het ook te gebruiken om de Senseo, waterkoker of de Nespresso te ontkalken. Verkrijgbaar in 1 liter of 10liter.

Cleeny P2 snelontkalker is een sprayflacon die uitermate geschikt is om hardnekkige kalk te verwijderen op moeilijk bereikbare plekken. Denk hierbij aan de rails van de douche, cabine of kraan. Wij adviseren om goed te ventileren en bij verneveling gebruik te maken van adembescherming en een veiligheidsbril.

Cleeny P4 toiletontkalker is een gel zonder verkleuring dat kleeft aan verticale delen en dus langer kan inwerken zonder dat het er afloopt. Wij adviseren dit dus ook aan te brengen op verticale delen zoals: kranen, hardnekkige kalk of ketelsteen, toiletpot of urinoir.

Bij Cleeny p2 of p4 adviseren wij om het product steeds te activeren door het licht in te masseren.

Multi schoonmaakmiddel

Cleeny p9 multi cleaner & polish reinigt en laat een water en vuil afstotend laagje achter. Te gebruiken om vet, kalk en mineralen te verwijderen van chroom, kranen, douchecabine, glazen douche deuren, natuursteen zoals marmer, travertin, Belgisch hardsteen, wasbak, oven, trespa etc. Dus een veilige ontkalker voor de gehele badkamer.

Een oplossing kan een waterontharder zijn maar hierbij kun je ook een groter probleem creëren. Mineralen die zich hechten aan de ondergrond zijn hardnekkig en heel lastig te verwijderen. Met Cleeny p9 multi cleaner & polish lukt dit in 80% van de gevallen. Dit product kun je alleen oppervlakkig gebruiken en niet om bijvoorbeeld je wasmachine te behandelen waar de mineralen zich ook hechten aan de verwarmingsspiraal.

Cleeny schoonmaakmiddelen

Cleeny schoonmaakmiddelen zijn veilig voor mens, milieu en oppervlakken. Met Cleeny heb je professionele schoonmaakmiddelen om de badkamer mee schoon te maken.

  • Makkelijk de badkamer schoonmaken
  • Veilig voor elk oppervlak; glas, plastic of tegels
  • Bespaar tijd! Cleeny werkt snel.
  • Krachtig tegen kalk en mineralen
  • Maakt streeploos schoon

CART

× Hulp nodig?