Schoonmaakoplossingen

Wij van Cleeny hebben een missie: schoonmaken leuk maken met veilige en vooruitstrevende middelen. Veilig voor verwerker en veilig voor de ondergrond, met zo weinig mogelijk verschillende schoonmaakmiddelen. Cleeny is vernieuwend, transparant en milieuvriendelijk.

Zacht voor het milieu en sterk tegen vuil! Enkele producten voor 1001 toepassingen, Topkwaliteit voor een eerlijke prijs en ook nog eens milieubewust. Vraag een demonstratie aan en ontdek het zelf.

Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij als geen ander tegen welke problemen je kunt aanlopen bij ingewikkelde schoonmaakproblemen. Bekijk wat we voor jou kunnen doen!

Milieuvriendelijk vaak minder effectief

Steeds weer grijpen de meeste mensen terug naar zware chemische middelen bij het lastige schoonmaakwerk. Wij bieden een schoonmaakoplossing die sterk is tegen vuil én met oog voor het milieu. Die combinatie kan echt!

Blijvend innoverend

We zijn vernieuwend in de markt, maar hebben de kwaliteit van Cleeny bewezen. Cleeny levert schoonmaakproducten van topkwaliteit en biedt milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen. Bij elk schoonmaakvraagstuk gaan wij de uitdaging aan om het op een eenvoudige manier schoon te krijgen.

Overtuigend schoon

Dankzij onze ervaring, maar ook door nieuwe uitdagingen, kunnen wij onze producten vernieuwen. Wij blijven innoveren!

Ik loop al een tijdje rond in de schoonmaakbranche. Ik heb 25 jaar mijn eigen schoonmaakbedrijf gehad. Hierin was ik altijd vernieuwend en op zoek naar problemen om op te lossen. Prachtig vond ik het als ik weer iets had opgelost. Nu kan ik mijn kennis en ervaring ook inzetten voor anderen.

Milieuvriendelijkheid wordt ook steeds belangrijker. Dat gaan we gelukkig inzien als maatschappij. Cleeny biedt niet alleen schoonmaakoplossingen, maar is ook milieubewust ontwikkeld. Wij bieden het beste van beide.

Onze kwaliteit ligt hoog. Dat is onze missie. Goede en voordelige producten ontwikkelen, die vriendelijk zijn voor het milieu.

Bied ons jouw schoonmaakuitdaging aan. Wij helpen jou met een oplossing en jij helpt ons bij de ontwikkeling van ons product.

Ga de uitdaging aan!

cleeny-home3

Geef ons de klus waar je zelf niet uit komt en wij lossen hem met Cleeny gratis voor je op!

Bekijk uitdagingen