Wilt u niets missen?

Meldt u dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang 20% korting op uw eerstvolgende bestelling.

Altijd als eerste op de hoogte

Exclusieve kortingsacties

20% Welkomstkorting

Aanmelden voor Nieuwsbrief

* Verplicht veld

Voordelen van de Cleeny nieuwsbrief
Aan het inschrijven van de Cleeny nieuwsbrief zitten naast de welkomstkorting nog andere voordelen.
Deze voordelen staan hieronder beschreven:

Altijd als eerste op de hoogte
Met de nieuwsbrief wordt u altijd als eerst op de hoogte gesteld van verschillende acties van Cleeny. Zo weet u welke speciale acties er bij Cleeny te vinden zijn en heeft u als eerste toegang tot deze acties. Daarnaast worden ook de nieuwste producten bekend gemaakt. Hierdoor weet u als nieuwsbrief abonnee precies wat er op dit moment de beste schoonmaakartikelen zijn.
 
Exclusieve kortingsacties
Speciaal voor alle nieuwsbriefabonnees zijn er regelmatig exclusieve kortingsacties. Alleen nieuwsbriefabonnees ontvangen deze kortingacties in hun mailbox. Gedurende het jaar profiteert u daardoor exclusief van bijvoorbeeld extra korting op alle schoonmaak artikelen
 
20% korting op je eerste bestelling
Om u welkom te heten ontvangt u op uw eerste bestelling 20% korting op al onze producten.
 

Voorwaarden van de Cleeny nieuwsbrief

Cleeny nieuwsbrieven
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste schoonmaak artikelen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen. Nu bij inschrijving 20% korting op uw eerstvolgende bestelling.

Privacy
De bescherming van uw persoonsgegevens is bij Cleeny vanzelfsprekend. Uw e-mailadres wordt uitsluitend intern gebruikt en wordt nooit voor commercieel gebruik verstrekt aan derden.

Actievoorwaarden

  • Kortingscodes en Cleeny-waardebonnen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld;
  • Per bestelling kunt u slechts 1 kortingscode of Cleeny-waardebon gebruiken;
  • Indien er een minimale bestelwaarde aan een actie is verbonden, hebben deelnemers alleen recht op de actiekorting als de waarde van de behouden artikelen voldoen aan de minimale bestelwaarde.

 

Overige voorwaarden
Met het inschrijven voor de Cleeny nieuwsbrief verklaart u dat uw naam,  en emailadres gebruikt mogen worden voor alle bedrijven handelend onder de naam van Cleeny. Hierdoor kunt u nieuwsbrieven ontvangen van Cleeny en De schoonmaak oplossing. Mocht u zich willen afmelden dan kan dat te allen tijde in de desbetreffende nieuwsbrief.

CART

× Hulp nodig?